TBMM Başkanlığı, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu için 3 partiden birer üye daha istedi

İYİ Parti Grubu’nun Meclis Başkanlığına Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’na katılmama yönündeki kararını bildirmesi sonucu komisyonda üç üyelik boş bulunuyordu.

Siyasi parti gruplarının komisyona vereceği üyeliklerin sayısı yeniden hesaplanmasıyla, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu için AK Parti, CHP ve DEM Parti’nin Meclis Grup Başkanlıklarına yazı göndererek birer isim bildirilmesini istedi.

Söz konusu yazıda, AK Parti, CHP ve DEM Parti’ye görevlendirecekleri milletvekilinin ismini bildirmek için bugün saat 17.00’ye kadar süre tanındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir